Gnavere

Alt til gnavere! Se dig omkring her på siden, og lad dig inspirere af vores brede udvalg til dit lille lodne kæledyr. Invester eksempelvis i et kradsebræt eller en stolpe, eller hvad med noget sjovt legetøj i høj kvalitet, som kan være med til at stimulere og udfordre din gnaver? Udvalget er stort, men når du handler hos os, kan du vide dig fuldstændig sikker på, at du altid får et solidt produkt leveret, som vil kunne forøge dit dyrs levestandard markant – og husk desuden, at du hos os altid får gratis levering.  

Buster ActivityMat åkande
Buster ActivityMat åkande
69,95 kr
Se mere
Chuckit Amphibious Roller
Chuckit Amphibious Roller
129,00 kr
Se mere
Burgess Excel Marsvin Nuggets med mint
Burgess Excel Marsvin Nuggets med mint
99,00 kr
Se mere
Chinchilla-smovs fuldfoderblanding JR Farm 1,2 kg
Chinchilla-smovs fuldfoderblanding JR Farm 1,2 kg
39,00 kr
Se mere
Snack-labyrint til små gnavere Back To Instinct
Snack-labyrint til små gnavere Back To Instinct
109,00 kr
Se mere

Find alt tilbehør til gnavere hos Petlo.dk

Du finder her hos Petlo.dk et spændende og bredt sortiment af alt det, du vil skulle få brug for til din gnaver – og så til en rigtig god pris naturligvis. Vi tilbyder alt lige fra godbidder og halm til foder og skåle. Her hos Petlo.dk besidder vi netop den nødvendige viden om gnavere, så vi altid er i stand til at udvælge lige akkurat det udstyr og tilbehør, der vil kunne holde dit dyr beskæftiget og glad – og så er det sådan set underordnet, om du har en hamster, kanin, marsvin, rotte, mus eller en chinchilla. 

Hold din gnaver sund og rask med den rette bundstrøelse 

Det er utroligt vigtigt, at man sørger for at vælge det helt rigtige bundstrøelse til sit gnaverbur, da dette spiller en stor rolle ift. din gnavers ve og vel. Men herudover er det faktisk også vigtigt ift., hvor meget buret vil komme til at lugte. Vi kan her hos Petlo.dk hjælpe dig med at finde frem til den helt rette bundstrøelse for dig, og du kan bl.a. vælge imellem hamp, bomuld og fyrretræ. Vi tilbyder bundstrøelse fra mærker såsom Carefresh, Vitapol, AVEVEog mange andre, der alle er af højeste kvalitet, og herudover sikrer de desuden, at dit bur vil holde sig frisk i længere tid. Ved at vælge nogle af vores produkter her på siden garanterer vi, at din gnaver vil elske at lege og boltre sig i sit bur i timevis. 

Få et spændende udvalg af foder til din gnaver af høj kvalitet 

Det varierer utroligt meget fra gnaver til gnaver, hvilket behov de har, når det kommer til foder, og det er således vigtigt at undersøge dette grundigt, før du går ud og investerer i noget. Men ligegyldigt hvad du er på udkig efter, vil du med garanti kunne finde det lige her på siden, da vi her hos Petlo.dk er specialister inden for alle typer dyr – hvad end du er den stolte ejer af et jordegern, en rotte, chinchilla, marsvin, hamster eller kanin. Se dig omkring og find gnaverfoder fra kvalitetsmærker såsom Vitakraft, TRIXIE, King Premium og HobbyFirst. Når du investerer i foder hos os, kan du vide dig fuldstændig sikker på, at din gnaver får alt det, den har brug for af proteiner og fibre for at kunne holde sig sund og rask i mange år fremover. Vi har nemlig den nødvendige viden inden for ernæring til gnavere, hvilket tydeligt afspejles i vores sortiment.  

 

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen