Det bedste hundefoder til din hund

Det bedste hundefoder til din hund

Det bedste hundefoder til din hund

Kun det bedste er godt nok, når det kommer til vores firbenede bedste ven, og det gælder selvfølgelig også, når det kommer til deres fod. Hundefoder skal give din hund den nødvendige næring, men der findes så utroligt mange forskellige produkter, og kvaliteten er varierende. Derfor kan det være svært at vide, hvilket hundefoder, du skal vælge til din hund. Derfor får du her lidt information omkring, hvad du skal være særligt opmærksom på, når du skal købe foder til din bedste ven samt et par tips til nogle særligt gode mærker af hundefoder. 

Hundemad er specialfremstillet til at dække din hunds behov. Tørfoder til hunde er typisk en blanding af animalsk protein og andre ingredienser, og hvordan forholdet er mellem disse varierer meget afhængig af mærket. Dog består det dyreste tørfoder oftest 100 % af animalske proteiner. Det er en klar fordel at give sin hund denne form for hundefoder, da risikoen for en allergisk reaktion dermed er mindre. Hunde er nemlig utroligt følsomme overfor mad, som deres kroppe ikke er bygget til at kunne indtage. Desuden er næringsindholdet betydeligt højere i det dyrere foder, og det skyldes blandt andet, at det kød, som der er i foderet, er noget af det bedste på markedet. 

Hundefoder er speciallavet til diverse racer, men du skal også finde foder, som passer til din hunds størrelse og alder. Derudover så kan din hund ligesom os mennesker foretrække noget mad frem for noget andet. Derfor er der rig mulighed for at prøve sig frem med forskellige former for foder med forskellig slags smag. 

På trods af at det dyre hundefoder klart kan anbefales på grund af det høje næringsindhold, så er der altså ingen skam i at købe noget af det billigere hundefoder, hvis det passer bedst til dit budget. Du skal bare være opmærksom på, at din hund får dækket sine behov og får den næring, den skal have. Du skal også holde øje med, at hunden ikke får nogle allergiske reaktioner på grund af foderet. 

Nogle fodermærker, som kan anbefales, er Royal Canin og Nutro. Royal Canin er et utroligt populært fodermærke, og det er der god grund til. Foder fra Royal Canin er af utroligt høj kvalitet og udviklet ud fra fem principper som er kvalitet, effektivitet, gensidighed, frihed og ansvarlighed. Foderet fra Nutro er naturligt foder, som består af friske råvarer, og alle ingredienser i foderet har et formål i forhold til hundens ve og vel såsom at styrke hår og negle. Er du interesseret i, at din hunds foder både skal være lækkert og næringsrigt men også bæredygtigt, så kan hundefoder fra Acana også anbefales. Acana er et canadisk mærke, og deres foder er lavet på det bedste kød, som kommer fra deres bæredygtige farme. Deres foder indeholder både fugl, æg, fisk og forskellige former for kød.

 

Som sagt så er det allervigtigste, når du vælger foder til din hund, at det giver din hund den næring, som den skal have, og så længe du tager højde for dette, kan du ikke gå helt galt i byen.

 

Relaterede produkter
15 kg Josera SensiPlus Hundefoder
spar 18%
15 kg Josera SensiPlus Hundefoder
399,90 329,90 kr
Se mere
12 kg Purizon Puppy Hundefoder
12 kg Purizon Puppy Hundefoder
449,90 kr
Se mere
15 kg Josera Balance Hundefoder
spar 18%
15 kg Josera Balance Hundefoder
399,90 329,90 kr
Se mere
12,5 kg Bosch Light Hundefoder
12,5 kg Bosch Light Hundefoder
219,90 kr
Se mere
15 kg Josera Miniwell Hundefoder
spar 16%
15 kg Josera Miniwell Hundefoder
429,90 359,90 kr
Se mere
få nyhedsbrevet

Til toppen