Køb din FT Springer Spaniel på dyreportal.dk

Køb din FT Springer Spaniel på dyreportal.dk

Køb din FT Springer Spaniel på dyreportal.dk

Skal hjemmet beriges med et lille nyt medlem og har du som så mange andre set det store lys i hunderacen FT springer spaniel, så skal du læse med her hvor du får lidt ekstra viden og nyttig information om hele processen bag det at finde den helt rigtige hund.

Overvej grundigt hvilken race der passer hjem til dig

Når vi som kommende hundeejere gør os overvejelser om hvor vidt vi skal have en hund i det lille hjem, er det vigtigt at man ikke bare finder en hunderace man synes ser sød ud og herefter fluks drager afsted for at købe den. Der er nemlig tale om et levende væsen som man skal have med i fremtidens overvejelser i mange år frem endnu.

Mange falder for de små nuttede og lidt runde hunde, fordi de ser søde ud men der er plus og minus ved alle racer og det er vigtigt at du læser på sagerne inden du køber hunden, så du er bedst muligt forberedt. Der er ikke noget at sige til at de små buttede pus fænger, men er der f.eks. tale om en hund der skal passe ind i en aktiv familie nok nærmere den charmerende FT springer spaniel der vil være den perfekte race at se nærmere på.

En race der er god i mange henseender

Med en FT springer spaniel får du som regel en hund der passer godt ind i et hjem hvor der også er børn, men her er også en hund der elsker at adlyde og træne sin ejermand. Mange ser en FT springer spaniel som en jagthund, familiehund og du kan endda også finde denne race som en hund i tjeneste, fordi den nemlig kan trænes med succes.

Det er ikke nogen selvfølge at enhver hunderace passer ind i hjem med børn eller i hjem hvor det er vigtigt at kunne dæk af når der bliver bedt om det og for at få det bedste ud af hinanden er det altså vigtigt at du laver denne type baggrundstjek på racerne du vil overveje.

Vær sikker på at have råd til din hund

En hund koster i dag flere penge end hvis du ville købe en hund for bare 10 år siden. Det er blevet populært at få en hund i hjemmet og dermed er efterspørgslen også med til at forøge prisen, men det er ikke kun prisen ved købet der skal regnes med ind i budgettet.

Det er lovpligtigt at man forsikrer sin hund. Du kan finde billig dyreforsikring ved at bruge de smarte hjemmesider, der gør det største arbejde for dig og overlader den store arbejdsbyrde til forsikringsselskaberne men som hovedregel vil en god hundeforsikring være at hente der hvor du i forvejen har samlet alle dine forsikringer.

Når du ser på forsikringer om de er gode eller dårlige, er det ikke kun prisen som du skal betale hver måned der skal vægte. Det er også vigtigt at du forsøger at få dig så lav en selvrisiko som muligt uden at gå på kompromis med hvor meget der vil blive dækket fra forsikringsselskabets side hvis uheldet skulle være ude en dag, for vi vil jo selvfølgelig helst undgå at stå med en dyrelægeregning der koster os en månedsløn.

få nyhedsbrevet

Til toppen