Er dit kæledyr klar til jul?

Er dit kæledyr klar til jul?

Er dit kæledyr klar til jul?

Nogle dyreejere vil gerne have at deres kæledyr også skal mærke, at det er jul. Derfor er det blandt andet blevet populært at købe julekalendere med godbidder til kæledyr. Men udover det, har du måske overvejet, at din kæledyr skal være i lidt mere julestemning ved at give det et fint lille juleoutfit på – eller ved at få en julegave.

 

Der findes et hav af forskellige juleoutfits til kæledyr – de fleste af dem skriger jul. Er du ikke til det overdrevne juleoutfit, men kan alligevel godt lide ideen om, at din kæledyr er klar til jul, så kan du sagtens gøre det mere enkelt.

 

Du kan for eksempel købe et halsbånd til din kat, som er rødt med en sløjfe på. Din kat er dermed klædt festligt på, uden at det virker voldsomt på nogen måde. Det kan også tit være nemmere at få en kat til at beholde et halsbånd på, uden den bliver irriteret over det – i forhold til at give det en lille nissehue på. Mange katte er ikke vilde med noget helt nyt, så hvis den ikke er vant til at have hat på, kan det godt være svært at få katten til at beholde den på. Et halsbånd er derfor nemmere at give katten på, uden at den bliver irriteret over det.

 

Du kan for eksempel også prøve med en strik til din hund. Du kan få fine striktrøjer til hunde, som kommer i flotte farver og med fine mønstre. Du kan derfor ret nemt finde en fin strik til din hund, som du synes er lidt festlig, uden at den behøver at være voldsom julet. Skal den være mere julet, kan du altid vælge en rød, eller måske en strik med et traditionelt mønster på. På denne måde kan din hund være festligt klædt på, uden at det på nogen måde kan virke for voldsomt.

 

Måske vil du gerne give dit kæledyr en lille julegave, men er i tvivl om, hvad du skal købe – så er der lidt forskellige ideer på vej:

 

Godbidder er for eksempel altid et sikkert valg. De fleste kæledyr er vilde med godbidder, så du er i hvert fald sikker på, at det bliver et hit, hvis du køber dette i julegave.

 

Legetøj er også et godt valg. Du kan forkæle dit kæledyr med et nyt stykke legetøj. Om det er en hund, kat, fugl eller andet, så findes der mange forskellige stykker legetøj. Du kan derfor forholdsvist nemt finde et nyt stykke legetøj, som dit kæledyr kan få noget tid til at gå med.

 

Du kan også købe et nyt halsbånd eller et nyt outfit til dit kæledyr. Måske er dit kæledyr ved at trænge til et nyt halsbånd, så kan du sagtens købe dette som julegave. Måske vil du prøve en trøje eller lignende til dit kæledyr – så kan dette også være en rigtig fin julegave.

 

Har du akvariedyr eller krybdyr, kan det være de skal have noget nyt pynt til deres akvarier eller terrarier. Det kunne i hvert fald også sagtens være en fin lille ting at give i julegave. 

 

Dit kæledyr skal også mærke at det er ved at være jul. Om du vil klæde dyret ud, købe det en julegave eller bare forkæle det lidt ekstra, er helt op til dig. Men nyd endelig juletiden sammen med dit dejlige kæledyr. 

få nyhedsbrevet

Til toppen