Ny webshop specialiserer sig i helse til kæledyrene

Ny webshop specialiserer sig i helse til kæledyrene

Ny webshop specialiserer sig i helse til kæledyrene

De fleste mennesker har indset, at de skal gøre lidt ekstra for at holde sig i god form og forblive sunde og raske. Det er en tendens, der også er begyndt at afspejle sig i vores indkøbsvaner, når vi skal have foder og tilbehør til vores kæledyr. Flere og flere putter decidererede helseprodukter i kurven.

Det har webshoppen dyrelageret.dk taget konsekvensen af - De har simpelthen startet en ny webshop, kun dedikeret til pleje- og helseprodukter til hunde, katte og heste. Den nye shop har fået sin helt egen platform, som du finder på dyroghelse.dk

Det er erfaringerne fra mange års salg til kæledyrsejere, der har bestyrket folkene bag i deres tro på, at der er et marked for produkter til vores kæledyr. Formålet med den nye shop er, at synliggøre produkterne, så man ikke skal lede efter dem blandt en masse andre varer - Med en dedikeret shop kan produkterne få den opmærksomhed, som de fortjener.

Udvalget er stort. Varesortimentet tager højde for en lang række problemer og tilstande, som kan kræve en hjælpende hånd. Det er alt indenfor:

  • Led- og bevægeapparatet
  • Mave- og tarm
  • Pelspleje
  • Skadedyr som lopper og flåter
  • Hjælpemidler som ramper

Shoppen har allerede fået en god modtagelse af kunderne, og mange har lagt den første ordre. 

få nyhedsbrevet

Til toppen