Regn og kulde betyder indendørs hygge med dit kæledyr.

Regn og kulde betyder indendørs hygge med dit kæledyr.

Regn og kulde betyder indendørs hygge med dit kæledyr.

Kulden og det våde vejr er ikke det mest indbydende til at tage ud at lege med dit kæledyr. Det er derfor lige tiden til indendørs hygge og leg.

Vidste du at de fleste katte og hunde fælder mest om foråret og efteråret? Det vil sige, at vi nu er i tiden hvor du føler, du skal støvsuge hele tiden for at slippe af med al pelsen i hele dit hjem. Som en del af din indendørs hygge med din kat eller hund, kan det derfor være en god ide at tage fat i en børste og børste dyrets pels godt igennem. Børstning af hunde og kattes pels kan fjerne det værste løse pels, så du er fri for at have det ekstra pels rundt omkring i dit hjem. 

Katte er for det meste meget indendørs, så det er måske ikke så anderledes uanset, hvordan vejret er udenfor. Selvom katte er meget selvstændige og ikke altid kræver den store leg, så betyder det jo ikke, at man ikke kan lege med dem. Drillepinde er et godt eksempel på en måde hvorpå du kan lege med din kat. Drillepinde kommer i mange forskellige designs, og er en god måde hvorigennem du kan lege med katten. Et andet eksempel på en måde hvorigennem du kan lege med din kat er med LED pointers, hvor din kat vil prøve at fange lyset. Der er derfor flere muligheder for at lege med din kat.

Så tænker du måske, at du ikke rigtig har plads til at lege med din store hund i dit hjem. Der er dog andre muligheder end at kaste rundt med en bold. Du kan for eksempel bruge tiden på at lære din hund forskellige tricks. Det kan være du kan lære din hund nyttige tricks som sit og dæk, men du kan også have det mere sjovt med den indendørs træning, og lære hunden mere ligegyldige (men ret sjove) tricks som giv pote eller high five. Det kan tage noget tid at lære din hund tricks, men med nogle gode godbidder og tålmodighed skal hunden nok begynde at forstå dine kommandoer. 

Hvis du nu alligevel skal udenfor med din hund, enten for at gå tur eller lege, så kan det for nogle arter være en god ide med en trøje eller jakke til hunden. Blandt andet regnjakker er populære, så dyret ikke er gennemblødt efter en gåtur i regnen, ellers kan det være en god ide med en trøje til hunden, så den ikke fryser. 

 

Selvom vejret ikke er det mest indbydende i efteråret, så betyder det, at der er masser af undskyldninger for at blive indendørs og hygge med dit kæledyr.

få nyhedsbrevet

Til toppen