Hundetasker

Foruden cykeltasker, designertasker, transporttasker osv., tilbyder vi desuden smarte tasker til godbidder, som du kan medbringe til hundetræningen eller tage med på gåturen. De fleste hundeejere kender til, at det kan være rigtig ulækkert at fylde sine lommer med godbidder eller andet hundefoder, men en hund skal jo naturligvis belønnes, når den har opført sig pænt, hvorfor en godbidstaske er en absolut nødvendighed for alle hundeejere.  

 

 

Libby Taske
Libby Taske
249,00 kr
Se mere
Elisa Taske
Elisa Taske
229,00 kr
Se mere
Hunter Madison Bæretaske/Tæppe, fv. Kaki - Luksus bæretaske
Hunter Madison Bæretaske/Tæppe, fv. Kaki - Luksus bæretaske
1109,00 kr
Se mere
Bæretaske Snobben, fv. grå, max 7 kg - RESTSALG
spar 22%
Bæretaske Snobben, fv. grå, max 7 kg - RESTSALG
279,00 219,00 kr
Se mere
Bæretaske Snobben, fv. Lyserød, max 7 kg - RESTSALG
spar 19%
Bæretaske Snobben, fv. Lyserød, max 7 kg - RESTSALG
269,00 219,00 kr
Se mere
KURGO G-Train K9 Rygsæk - fv. Sort
KURGO G-Train K9 Rygsæk - fv. Sort
1179,00 kr
Se mere

Flotte og smarte tasker til din hund i høj kvalitet til en god pris 

Her hos Petlo.dk har vi et bredt og spændende udvalg af hundetasker i høj kvalitet, som desuden er utroligt praktiske og flotte at se på. Du er således kommet til det helt rette sted, såfremt du er på udkig efter en hundetaske, som du nemt kan transportere din hund i, til en yderst fordelagtig pris. Se dig omkring her på vores hjemmeside og bliv inspireret af de mange smarte og stilfulde tasker, hvad end du er på udkig efter en bæretaske, et autosæde, en transporttaske eller en designertaske. Vi tilbyder tasker fra kendte kvalitetsmærker såsom Smartdog, 4pets ProLine, TRIXIE, Hurtta og NAYECO, så du kan bære din hund med stil i en designertaske i god kvalitet. Du kan desuden vide dig fuldstændig sikker på, at komforten samt sikkerheden altid er i højsæde, når du investerer i én af vores mange produkter, da vi aldrig går på kompromis med dette. Endelig skal du huske på, at du hos Petlo.dkaltid får gratis levering, når du bestiller hos os. 

Tasker til alle hunderacer – men primært små hunde  

Det giver naturligvis sig selv, at det ikke er så lige til at transportere en stor labrador eller schæferhund i en taske, hvorfor vores udvalg primært egner sig til de lidt mindre hunde. Men om du er den stolte ejer af en puddelhund eller chihuahua er fuldstændig underordnet, da vi har tasker til alle små hunderacer. En taske til at kunne transportere sin lille hund rundt i er et absolut must, eftersom denne type hund sjældent orker at skulle rejse eller gå særligt langt sammenlignet med en større hund. Gå derfor på jagt efter den perfekte hundetaske til din hund, så du kan transportere den sikkert og roligt fra punkt A til B – hvad end det er på cykel, i bil, i tog eller i bus. Vi har uden tvivl den helt rette taske for dig og din hund. 

Moderigtige og funktionelle hundetasker til alverdens formål 

Med en hundetaske fra Petlo.dk kan du vide dig sikker på, at du får et produkt i høj kvalitet, og hvor komforten desuden er i en klasse for sig selv. Vi går nemlig aldrig på kompromis, og for os er det mindst lige så vigtigt, at din hund sidder behageligt, som at tasken er flot og stilfuld at se på – for hvorfor blot prioritere det ene, når du kan få begge? Her på siden finder du alverdens tasker i forskellige materialer og farver, så du kan finde lige netop den taske, der matcher med din personlige stil – hvad end du er til det sporty, luksuriøse eller feminine look.

 

Til toppen

få nyhedsbrevet

Til toppen